våra förskolor

Limhamn

Lilla Jag Limhamn startades 2016 i renoverade lokaler. Förskolan har 25 platser och här arbetar fem pedagoger.  Med våra lådcyklar är barnen ofta på äventyr. 


Lilla Jag västra hamnen startade maj 2014. Förskolan har 30 platser och på förskolan arbetar sex pedagoger. Här ligger vårt tillagningskök där vi lagar laktovovegetarisk mat.  

Västra hamnen

Lilla Jag Husie är en mindre uteförskola i Husie mosse. Planerad start augusti 2021.

Förskolan ligger i hohög scoutgård i en fantastisk naturmiljö som inspirerar till lek och utforskning. 

Husie

Om oss


Förskolan Lilla Jag startades 2009 av paret Carolina och Gurhan Kaya. 2014 öppnades västra hamnen och 2016 i Limhamn.  

Vi erbjuder inspirerande miljöer där våra engagaerade pedagoger bygger relationer med ert barn och som finns för att stimulera och utveckla barnen i alla deras lärsituationer. Tillsammans med dig som förälder strävar vi  efter att ge ditt barn en trygg, rolig och lärorik start i livet. 

Vi anväder appen TYRA när du som vårdnadshavare kan följa förskolans projekt, lägga in schema, frånvaroanmäla och kommuinicera med förskolan. 

Vi vill lära barnen en hållbar matkultur. Vi erbjuder barnen mat som är snäll mot vår miljö och moder jord. På Lilla Jag strävar vi efter att bidra till en hållbar utveckling. På Lilla Jag serveras lakto-ovo-vegetarisk mat, 


Lilla jag följer malmö stads maxtaxa. 

Förskolan följer malmö stads öppetider, 6.15-17.30 eller efter vårdnadshavarnas omsorgsbehov. I dagläget har vi 7.00-17.30


Rektor: Carolina KayaHuvudman: Förskolan Lilla Jag AB, Lilla Jag Limhamn AB


Lilla Jag västra hamnen: LILLA VARVSGATAN 22

Lilla jag Limhamn: GEIJERSGATAN 12 LIMHAMN